gott nytt år!

 om några timmar är år 2012 snart slut, måste göra som alla andra o sätta ihop en liten sammanfattning av året som gått. har varit ett sjukt år, har tappat bort mig själv, gjort saker som jag sett andra gråta över, varit helt känslokall och obrydd, allt för att inte hamna där igen.. jag blir rädd när jag tittar tilbaka på de senaste månaderna, hur jag varit, tur jag ser en vändning. men iaf;

OCH JAG VTE FAN INTE VARFÖR INLÄGGTE BLEV SÅ KAOS, O DE GÅR INTE ATT ÄNDRA, nåja.

JANUARI
började det nya året hemma i kiruna efter en sjuhelvetes kväll med nyårsfirande. med nytaget körkort och ny bil så blev de en hel del bilkörning också. umgicks med en speciell person. ville för en gångsskull inte tillbaka till kalix. men väl tillbaka släppte jag allt. genomgick en massa undersökningar pga högt blodtryck, EKG, lungundersökning, blodprover osv, med resultat att jag har ett hjärta som slår för fort - att de kommer bli slappt o tappa sin funktion senare, kul o höra som nybliven 18åring? lekte med bakhjulsdriften för de mesta, blev stoppad av polisen som bara flina när jag var tjej.. ;) 
 

FEBRUARI
efter att pluggat ihjäl sig några veckor tog vi äntligen vårat yrkesprov, och kan numera gå under titeln som diplomerad hästskötare. umgicks som vanligt med alla underbara kalixmänniskor kvällarna ut, och levde livet som vanligt! på holmen gick de bara framåt, hade flera pass som jag kan leva på än! körde fast 3ggr på en kväll. for till linnea i luleå o började en veckas praktik på LRK :)
   
 
MARS
avslutade praktiken som varit helt okej, med bra betyg. de fortsatte gå bra på holmen. drack min första kopp kaffe, OCH gillade det? for ut en morgon o överraskade sofie med att komma o hjälpa på hennes stalljour och den morgonen är en av dom värsta jag varit med om, då marias häst totoola döfödde sitt föl.. fick min bil tvättad, insåg att jag hade kromat avgasrör o inte svart, HAHA. hade friluftsdag i slalombacken, två muppar lurade med mig o åka madrass nerför, träffade fetaste hoppet och ja. slog sönder arslet o kunde knappt gå på några dagar, men fyfan va vi skratta, och alla som såg också ;) jag o fanny mockade hela stallet på holmen frivilligt en dag när dom andra skulle hoppträna.
 

APRIL
hade min första avflygning under min tid på holmen. var på skotercross och hade sjuka kvällar med världens bästa människor som alltid! hade maskerad innebandyturnering med skolan, o våran klass banga ju såklart inte! ;) åkte skidor för första gången sedan kebne, och påmindes om varför jag låtit dom stå!! hade lov, peter kom förbi till kiruna en kväll och jag fick visa honom runt. bytte till sommardäck aningen för tidigt, med ides inte kånka med mig dom till kalix, o inte åka tillbaka en gång till bara för de heller :) blev långhårig igen ♥ takida var i kalix, vi såg inte dom, men ut var vi! ;)
 
MAJ
karro var i kalix, o sofie kompisar olivia, vi hängde ute o grillade, sån där mys! for på cruising med min pärla med linnea som chaufför, det sög för att de var så dåligt väder, snöigt o äckligt,o med sommarsulor ;) så när bilen var nerspilld o någon för full så avslutade vi kvällen på max i luleå. red ville ganska mycket och hade helvetes underbara pass, hoff, förstår inte hur mycke man lärt sig ändå :) hade en myskväll med sofie i siknäs o red en mysig nordis. tog min bil o for med härligaste gänget till östersund några dagar, sjukt kul vi hade! fortsatte rida ville, som en hopplektion bjöd mig på två härliga avflygningar, den hästen kan verkligen bocka, ingen snack om saken! njöt av sista tiden, hängde nere vid älven o solade i värmen. satte oss på tåget mot göteborg för klassresa.
  
 
JUNI
började månaden i göteborg med bästa klassen, roliga dagar och vilda nätter, helt underbart kul vi haft! sedan blev de jobbigt, fick panik över livet, vad jag ska göra, rädslan att skiljas från varandra. direkt vi kom hem från göteborg körde studentveckan igång, och jag drog fullt ös på måndagen. har aldrig varit så bakis i hela mitt liv som jag var på tisdagen, då vi självklart hade massa lekar osv på skolan, guldägget o så, haha hojja. hela veckan fortsatte hårt. vi givk balen, jag tillsammans med marcus och fanny. och sen tog vi studenten, det är helt sjukt. de föesta drog hem fort, sofie o jag for crusising o forsatte där ;) sen for även hon. jag ville inte, jag ville inte lämna allt det jag hade där, så jag stannade verkligen ändå tills lägenhetskontraktet gick ut. väl hemma gled jag finbil med erika, och sen vare festival o jag fick finfina människor på besök!
JAG SAKNAR ER SÅ SJUKT ♥
 
     
 
JULI
kan vara den jobbigaste tiden i mitt liv, inte mycket hände, jag låg hemma, tappade all livslust, ville tillbaka. for till kalix nån gång, och hade de så jävla bra, sen vände det när jag kom hem igen. jag bokstavligt talat grät mig igenom varje dag, inte bara för de jag lämnat, utan för livet jag har här, kunde inte leva så. kunde inte sova om nätterna. fick iaf sommarjobb på coop. började träna som en idiot. bestämde mig för att inte åka till tyskland med det psyket jag hade då.
 
AUGUSTI
insåg hur illa behandlad jag blev, allt blev värre. enda som gav mig glädje var mitt jobb, som jag fick fortsätta på. och träning.
 
 
SEPTEMBER
min bil gick sönder till råga på allt, var in till verkstan fram o tillbaka. ångestkänslorna vällde fortfarande över. var en kväll ut på krogen iaf, slutade med att de spåra för mig iaf, ingen gräns längre, så sjukt förstörd i huvet så de finns inte.
 
 
OKTOBER
fortsatte träna o jobba. for o hälsade på josse och fick den bästa helgen/veckan på länge, snacka om personlighets vändning!träffade alla älskade människor och var lycklig, fast när alkoholen kommer fram går problemen inte att dölja, jag kommer inte ihåg mycket, o de jag kommer ihåg är inte okej, jag skrämmer mig själv. de är tur de finns fina människor, och speciellt en då i de läget! for hem o jobbade ne veckan o sen drog jag o karro tillbaka till kalix igen, lyxade till det på hotell o körde utgång med härliga. men den kvällen slutade som dom senaste, och samma underbara människa tog mig hem igen.. min pärla gick igenom besiktningen med blanka papper!
 
NOVEMBER
jobbade några dagar, innan vi bestämde oss för att köra en liten klassfest. så de var bara o hoppa i bilen, plocka upp fanny i gve o fara till kalix igen helt underbart. det är en sjuk känsla att få vara där, jag är en annan person. och med mina finaste vänner runt om mig så lyckades jag hålla mig på benen båda kvällarna och humöret höll sig stadigt utan att spåra, vad man har omkring sig gör sån jävla stor skillnad. på vägen hem plcokade jag på mig en fortkörningsböter av en fartkamera, satans skit ;)
 

DECEMBER

firade min födelsedag genom att jobba. min bil var död fram o tillbaka så köpte nytt batteri. en annan dag så var den helt fryst, coh när vi väl lyckats kabla igång denville den till att koka. varje gång jag försökte starta den. det vällde ut glykol o tryckte ut olja. fick hem den iaf sen fick den stå i garaget, efter några dagar hade den lagat sig själv, tackar fan för det ♥ sladdat ner mig i diket för första gången. jobbat arslet av mig senaste veckorna, haft en mysig jul, päronen fixade skoter i julklapp. och snart är de nytt år, spenderar den nykter hemma jag har inte alls lust att gå ut, inte här iaf.