take your time, to trust in me.

känner att jag behöver uppdatera lite om vad som egentligen pågår i mitt liv just nu, var ett tag sen ;) men har som inte haft varken ork eller inspiration till att skriva, har pågått alldeles för mycket, speciellt i mitt huvud så att säga.
just nu ligger jag däckad i sängen o funderar vad jag ska hitta på med mitt liv ikväll ;) skriver även med min pojkvän, som är i gve o jobbar då, och det är väldigt tomt utan honom på veckorna ♥

iaf så har jag tagit beslutet att inte fortsätta med ella längre, jävligt tråkigt och jobbigt beslut. men jag kände att jag inte kom någonstans med henne, all träning var förjäves när hennes ägare bara sket i henne? och eftersom det inte är min häst så har inte jag så mycket att säga till om, jag kan inte se till att hon motioneras varje dag, att hon i överhuvudtaget blir omskött. jag har aldrig sett en häst bete sig på det sättet hon gör, en unghäst mår inte bra av att stå i en liten hage och bara stå i boxen resten av dagen. eller ja, hon kunde inte stå i boxen, hon var så stressad heeela tiden så att hon bara sprang runt i den.. det är tragiskt att se en häst på det viset som hon visat åt mig, särskilt en häst med väldig kapacitet och hela livet framför sig. jag ville så gärna hjälpa henne, ville få henne till en fin häst, men det kan jag inte göra, inte på egen hand. hon mår inte bra av det hon tvingas gå igenom varje dag, och jag insåg tillslut att hon rent utav är farlig..