cash is king?

var som sagt ledig i förrgår o skulle varit ledig igår, men blev som tur var utringd på kvällsjobb, så var o samlade ihop några OB timmar ;) o kom på mig själv med världens fetsmile när jag kom in på jobbet, nöjd över att slippa sitta hemma o livet kändes bättre, haha då äre fan illa om jobbet äre enda man lever för just nu?? tog tillomed en extra lång väg hem bara för att få sitta i bilen o dunka musik, älskar den känslan, frihetskänsla! men sen vände allt igen när jag kom hem o skulle kolla mailen, såklart bara nu när jag håller på o söka jobb, lägenhet osv, så blir den HACKAD. åh va less, men hacker som man är så tog jag tillbaks den ;)
sen har jag även kommit fram till att jag måste hitta mig nån häst att pyssla med, jag har grym abstinens. många frågar ju mig varför jag inte börjar rida lektion igen. finns många svar för de, dels för att jag inte vet hur länge jag blir kvar i stan, och sen för att jag lärt mig så himla mycket under dessa 3år på holmen, så känns de inte värt att fastna i samma gamla lektionsridning en gång i veckan som jag var i innan.. säger inge elakt, det är de bästa som finns! men vill bara inte hamna tillbaka där jag börja, utan vill leva med den känslan jag har nu och bara fortsätta utvecklas utifrån det.
nå nu ska jag iaf hoppa i duschen o förbereda mig inför eftermiddan/kvällens jobb, fick alldeles just ett samtal från chefen på livs också, blir kvar på coop iaf två veckor till, jag klagar inte! speciellt inte efter den här veckan, kommer ha jobbat 41timmar på 4dagar, varav 17timmar med 100% OB, alltså dubbel lön. plus två kvällar extra, så det blir 4timmar till, helt sjukt vad den här veckan drar in pengar !! ;) sen har jag ju då inte räknat med 75%s timmarna, eller de timmar med grundlön, så ja, på den fronten leker livet!