hot mess.

sitter o blandar groggar i min ensamhet, haha ;) o måste bara nämna att den första jag blandade smakade host medicin!! haha. men iaf så ska sofie hämta mig snart så far vi till elevhemmet o chillar.
om östersunds resan kan jag inte säga annat än att det var en otrolig resa, som vi förmodligen aldrig kommer glömma, på alla de sätt! men samtidigt kan man inte säga annat än att vi haft änglavakt med oss! helt sjukt egentligen..
men aja, på holmen har jag fortfarande dagny, i tisdags regna de som fan o typ stormade, så de lät i ridhuset hela tiden o dagny hoppade o svamlade, tyckte allt var läskigt o gick verkligen inte fram, men red bufflan i onsdags istället, troligen för att vi hade galoppjobb, första gången, eftersom dom ännu är under igångsättning, men igår hade jag henne igen, galoppjobb då med, o hon var helt underbar, fyfan vilken häst alltså.. kommer leva länge på den lektionen! :))
har varit ledig idag, fett skönt! men har passat på att städa, dock lite jobbigt att SOPA hela lägenheten, eftersom min dammsugare luktar kuk efter sist, då jag råka dammasuga upp avloppsvatten, HEHE. o glömmer hela tiden köpa ny -.- o när jag var färdig så var köksmattan nypissad också, HÄRLIGA TIDER ?! hoojja, nu ska jag nog avrunda känner jag, blir så långt annars, puss o hej leverpastej.